Gesprek N-VA en CD&V

Dit nieuwsitem bestaat uit 2 delen, het eerste deel gaat over het bezoek met N-VA en het 2de deel met CD&V.

Gesprek N-VA

Al vroeg uit ons bed om naar het parlement te gaan. Met acht in een busje van ‘Hoeks Verhuizingen’ op weg naar Brussel. Toch met wat zenuwen en vol spanning maar met een goede sfeer in de bus maakte niemand zich druk. Toen we daar aanbelanden, samen met Els Verheyen van AN-BN, hadden we een eerste afspraak met mevrouw Godderis-Tjonck  en Helga Stevens van N-VA. Hierdoor voelde we ons wel op ons gemak doordat de politica zelf een dochter heeft met een eetstoornis. We zijn er wel gerust in want zij is ook in staat om samen met ons een oplossing te vinden.

{flickr-album}Type=Photoset, User=52840356@N02, Photoset=72157625084556866{/flickr-album}

 

Gesprek CD&V

Na een broodje, drankje en goede babbel stonden we klaar voor de toch wel moeilijke partij. CD&V stond als volgend op het lijstje. Met zen allen zaten we rond de tafel tegenover 3 politici: Tom Dehaene, Katrien Schrijvers en Vera Jans. Ook hier hebben we ons hele verhaal vertelt, toch met een krop in de keel. Heel emotioneel maar toch heel sterk stonden we in onze schoenen. We hadden veel steun onder elkaar. We mogen trots zijn op onze prestatie en hopen natuurlijk dat dit eindelijk iets gaat opleveren.

{flickr-album}Type=Photoset, User=52840356@N02, Photoset=72157624959874941{/flickr-album}There are no comments

Add yours

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.