Opvoedingsavond

Samen met onze voorzitster vertrokken we naar Bocholt. Met veel moed en verborgen tranen vertrokken we met opgeheven schouders. Het thema op deze opvoedingsavond was ‘Pesten’. Hier mochten we niet onbreken. Met 5 stonden we bereid om een publiek van ongeveer 100 personen ons zegje te doen. Na de professor van de KU Leuven was het aan ons.

We stonden met 2 personen voor het grote publiek met de volle steun van de anderen van de groep vertelden we aan al de geïnteresseerden ons verhaal. Met de tranen in onze ogen is ons dat dan ook gelukt. Dit heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen.

Vele mensen vonden het moedig dat wij daar waren en durfde te spreken en zo’n verhaal te vertellen zonder een traan te laten. Velen waren dan ook bereid om onze site te bezoeken en lid te worden.There are no comments

Add yours

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.