Bezoek Vlaams Parlement

Op 15 April 2010 waren wij uitgenodigd door Vera Van Der Borght om haar ons verhaal te komen vertellen. Met een beetje schrik in het hart zijn we met enkele personen naar Brussel gereden, maar onze schrik leek ongegrond. We werden daar heel goed onthaald door mevr. Van Der Borght en 2 van haar medewerkers. Zij hebben aandachtig geluisterd naar het persoonlijk verhaal van de ouders en naar onze doelstellingen.

De volksvertegenwoordigster was erg aangegrepen en heeft ons beloofd om in de toekomst zeker iets te doen voor patienten met een eetstoornis. Wij hebben hier zeker vertrouwen in en zijn allemaal met een heel tevreden gevoel teruggekeerd.

{flickr-album}Type=Photoset, User=52840356@N02, Photoset=72157624562462005{/flickr-album}There are no comments

Add yours

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.